måndag, mars 08, 2010

Mötesdag idag..

Möten, möten, möten.

Nu hem, orkar inget mer nu, men å andra sidan har jag ju varit på jobbet sedan klockan 06:30 i morse. En bra sak med min nuvarande situation är att jag samlar ihop en jävla massa övertid.. ;)

Det blir klirr i kassan, hmm undra vad jag skall göra med alla pengarna?!?

4 kommentarer:

  1. Du lär behöva pengarna till din lägenhet i Liljeholmen, vännen... ;-)

    Och alla nya möbler... Och dubbla uppsättningar av allt till barnen. Och till det nya livet, alla drinkar på krogen, utemiddagar, klubbnätter, match.com-medlemsskap, blommor och presenter osv.
    :-D

    Äh, skämt men allvar. Det kostar att splitta på sig. Så ta vara på dem!

    SvaraRadera
  2. Japp, vet. Var bara lite ironisk, finns många hål att fylla. Men iofs så kommer det att bli en viss lättnad för mig, är ju van att betala allt med min lön, nu har jag bara mig & tjejerna att ta hand om. Iget fett hus, inga sketna överraskningar, inga dyra byggprojekt. Nej en billig jävla lägenhet i ett par månader, sedan Brasilien 6 månader. Efter det så har jag pengar till liljeholmsdrömmen.

    SvaraRadera
  3. Brasilien i 6 månader? Hur löser du det med familjen (barnen alltså)? Kan du vara utan dem så länge, eller har du tänkt ha dem med dig?

    SvaraRadera
  4. Om det blir Brasilien så är det ett utbytesprogram som mitt företag har.
    Det innebär att jag åker dit och jobbar med bibehållen svensk lön, allt boende etc betalt. Även familjen tar dom hand om, i mitt fall då jag inte har en fru så blir det att barnen kommer och hälsar på, samtidigt som jag åker hem. Allt betalt av företaget. Det kommer att bli jobbigt, men på så sätt kan jag bygga upp min buffert igen. Just nu har jag ingen, allt jag dragit in har lagts på huset.

    Men, inget är bestämt, just nu IOM finanskrisen ligger programmet nere, men räknar med att det kommit igång igen till sen höst/tidig vinter.

    SvaraRadera