lördag, maj 22, 2010

Skruvat och donat.

Nu hänger sakerna på väggarna.
Fått upp det sista som jag köpte igår.
Har oxå hunnit med en mil, JC och CO.

Nu ner till landet, tjejerna och barnkalas.

Ny morgon; Resten av dagen är redan fullspäckad.

Lördag morgon, halvligger i soffan, på väggen visas någon skit, men det är sällskap. Igår blev det ännu en sväng till Ikea, saknades ett par saker till tjejernas rum, 3500 spänn senare och nu börjar det likna nålgot. Hmm Ikea, bara man sticker in näsan i den byggnaden så är första tusenlappen borta, allt finns verkligen där, tom saker som man inte visste att man behövde lyckas slinka ner i vagnen.
Idag är kalendern fullspäckad:

  • Träna

  • K-Rauta

  • Bygga Projektor duken

  • Barnkalas

  • Sverige vs. Tjeckien

  • Champions League final

  • Utgång


Hur mår jag då?
Bättre än vad jag väntat mig, mycket bättre faktiskt, trodde att jag skulle krypa på väggarna, att ensamheten skulle bli för mycket, men skall sanningen fram så sover jag mycket bättre nu än vad jag gjort på flera månader & i lägenheten trivs jag ganska bra.
Den är fortfarande lite tom, väggarna nakna och ekandet har inte helt försvunnit.

Nu är det bara en sak som saknas;
Tjejerna, & dom kommer imorgon på ett första besök, nästa vecka är det min vecka.. ;)

torsdag, maj 20, 2010

Lite närmre målet.

HD-boxen inhandlad & projjen på plats, till helgen blir det att bygga duk.

Utemöbler check.

Fan snart har jag ett riktigt hem. ;)

onsdag, maj 19, 2010

Tillbaka på brottsplatsen.

Tillbaka i huset. X:et är i Uppsala, någon slags konferans och jag passar på att hänga med tjejerna. Pizza, bad och en massa mys. Nu sover dom & jag sitter på verandan och drar i mig lite rök, hmm måste fan sluta med det. Känslan är lite konstig, känns liksom att jag är på besök då jag är i min lägenhet & att jag är hemma då jag kommer hit, nåja det tar väl en stund att vänja sig.

Resten av kvällen blir till att spendera i soffan, fundera på alla saker som jag skall börja inhandla för att göra tillvaron mysig för mig och tjejerna. Som tur var fick jag en fet lön denna månaden, det behövs, för det är en massa saker som skall konsumeras.

Hmm ser att hon klippt gräset, ja någon gång skall ju vara den första.

tisdag, maj 18, 2010

Skönt trött; utpumpad och soffliggandes.

Idag blev det 2 pass, milen på lunchen och sedan ett bröst/armar pass på kvällen. Nu e jag skönt trött, ligger i soffan med en kopp the och Schweiz - Sverige på tv'n. Dagen slutade ganska bra, trodde inte det imorse, men nu andra puckar.

Saknar dock att ha någon brevid mig, imorgon är det jag och tjejerna igen, längtar.

Jag behöver; Saker för att inte känna mig så ensam.

Asså förutom mänskligt sällskap så skulle denna lista göra mina kvällar lite bättre.

  • Fyllt kylskåp

  • Fyllt Skafferi

  • Projektorduk 16:9 90-100tum

  • Digital HD box

  • Mina högtalare

  • Min reciever

  • Litet bord att ha datorn på ute i hallen

  • Sladd till lampan i mitt sovrum

  • Roliga plancher till tjejernas rum

  • Roliga stickers till tjejernas rum

  • 32 tums LCD till tjejernas rum

  • 46< tums LED tv till mitt rum, Japp en tunn jävel skall det vara

  • Matta till köket

  • Snabbugn med microvågor

  • Liten diskmaskin

  • Toppmatad tvättmaskin

  • Lampor av olika slag och former

Idag, trött som fan!

Skall nog skita i att fortsätta arbetsdagen, skall ta mig hem & vila, sova, kanske tom kolla en film.

Men hmm kanske e det för varmt, tempen visar 25 grader.

Matlagning på Italienska.

Var en snabbis i Italien igår, eller ja inte på riktigt, men väl med smaklökarna.

Då jag fyllde år fick jag av min dåvarande fru en matlagningskurs, inriktning Italien. Då verkade det som en bra ide, men igår. Kan säga att det var nära att jag inte stack dit, orkade liksom inte, kände inte för det, men som tur var åkte jag.

Kom givetvis förset, igår var en skitdag på jobbet med en massa möten, dom drog ut på tiden och lämmnade kontoret halv sex, kursen började sex. Men vafan det gjorde inte så mycket, det som hände var att jag blev ansvarig för kakorna, hmm baka kakor, det kan jag väl göra tänkte jag och satte igång.

Degen blev fin, smakade tom gott, in i ugnen på 200 grader, skulle vara där i 12 minuter, efter 10 så luktade det bränt. Mina kakor fick vi slänga, dom var helt kolsvarta i botten & runt kanterna, som tur var så hade dom andra 2 grupperna en massa över, så min grupp gick inte lottlös igenom efterrätten: "citronmousse med den där kakan som jag glömt namnet på, något Italienskt var det iaf".

Kursen höll på till halv tio, var hemma runt 22, hade ångest nästan hela vägen hem, men väl hemma var det inte så farligt, kollade lite tv, rökte en cigg & somnade.

måndag, maj 17, 2010

Vantrivas; Helt enkelt, att inte gilla läget!

Har varit borta ett tag, har inte orkat skriva, lusten försvann, kanske beror det på att förra veckan bestod mest av flyttförberedelser och annat jobbigt.

I helgen var det iaf dags, flyttade ut mina saker från huset, mest kläder och tekniska prylar, möbler lämnade jag, ville/orkade inte ta med något.

Sov för första gången i den nya bostaden natten mellan lördag och söndag, kändes väl sådär, vaknade tidigt & i vanlig ordning helt omöjligt att somna om.

Som tur var så hade jag min mamma och hennes man till hjälp, dom hade kommit upp från sin stad till min, tagit med stora bilen fylld av saker. (Tack!)

Hela helgen har jag haft personer som jag tycker om vid min sida, men igår kväll var alla borta, ensam satt jag där i lägenheten, nu blev plötsligt allt verkligt.

Den där sörjan som jag klampat runt i dom senaste fem månaderna klarnade helt plötligt upp, försvann och allt blev verkligt.

Fan va tungt, ensamt och tomt mitt liv kändes, den känslan har fortfaranade inte lämnat mig, den hänger kvar, försöker tänka rationellt, slå bort, men just nu klarar jag inte det.

Nu vill jag bara ta mitt pick och pack & dra, lämna verkligheten och förflytta mig tillbaka i tiden, tillbaka för att laga det som gick sönder.

Just nu klumpar det sig i min mage, jag är rädd att jag inte klarar detta, det är iaf dom tankarna som rusar i mitt huvud, just nu vantrivs jag där jag befinner mig!

Men det kanske bara är nu.

söndag, maj 16, 2010

Första natten avklarad.

Första natten, det gick ganska bra, känns jävligt konstigt. Som tur är slapp jag vara själv, mamma och hennes man är här.

Köpte en soffa igår, en stor jävel som jag och mitt X spanat in en längre tid men aldrig köpt. Fick hem den och skulle sätta ihop den, men precis som med oss fattades det en massa delar. Så nu sitter jag här, med en fet ej ihopsatt soffa och en lampa.

Surt!

Fan har börjat röka me! :(