lördag, april 24, 2010

On the road, längst me havet.


GeoTagged, [N58.65931, W16.38012]

Plötsligt blev allt bra igen; ett leende sprack just upp i mitt ansikte.

Snart skall jag sätta mig i en bil fylld med vänner. Rasket styrs sedan till Norrköping, tattomässa.

Det e skönt med vänner som bara ringer och tar med en på saker, helt ur det blå.

Min dag blev plötsligt mycket bättre.

Hmm, hur var det nu?!

Tillbaka, ute ur det mest jobbiga, en skön men ändå tom känsla sträcker sig över mig, kan inte riktigt finna ro, men som sagt ångesten & paniken är nu långt borta.

För mig är det som att vakna upp ur en mardröm, precis i anslutning till drömmen så kommer man ihåg känslan, vad som snurrade i huvudet, medan tiden rinner på så distanseras jag till känslan och minnena av mina snurrande tankar försvinner.

Tillslut så kan jag inte längre känna det som var så verkligt, jag vet att jag var där, men kan inte minnas hur det känns & tur är väl kanske det.

Men en sak vet jag, det är fett jobbigt då man är där & fett skönt att inte behöva vara där.

ÅHhh

ÅNGEST. PANIK!

:(

Vill men kan inte.

fredag, april 23, 2010

?!?*%"#€

Missförstådd eller bara dum i huvudet?

Ehh, själv vill jag tro & är faktiskt fullt övertygad om att det är just så, missförstådd. - "Svaret finns i betraktarens ögon & i mina!"
Men som sagt, hur kan man vara säker?

Jag är det!
Säker, på min sak!

Men, fan att andra skall tvivla, att andra inte ser det som jag ser, att himla med ögonen, att bekräfta fel, det gör ont, det känns djupt, varför duger inte mina tankar, mina insikter.

Med andra menar jag dig, borde kanske var lite mer tydlig i mitt sätt att uttrycka mig, SRY för det, men det är dig, du mitt X.

Att helt plötsligt förflyttas till en periferi, det känns, det gör fan ont.
Asså jag både vet och lever i spåret av att inte vara den, DET!
Jag har förlikat mig med att ha blivit förpassad till att bli pappan & inte älskaren, att inte vara den som rör och övertygar dig i din vardag.
För mig är det numera ok, "Inte riktigt men jag jobbar på det!", MEN, att du vid vårt runda bord sitter och himlar med dina ögon & helt plötsligt förändrat din insikt/inställning till att passa någon annan/annat, då är det inte precis ett njutningsfullt ögonblick in mitt liv.

Nej fan, just då känns det vill jag lova!! & känslan e inte precis en snickers! Nej fan, smakar skit redan i mun!

Ungefär som då du sa till mig att, mm du vet!

Inte direkt hare.

Men väl grillat och annat gött.

Bjöd över ett par vänner, lagade till lite gott och korkade upp vinet.
X:et, inte direkt glad, men hon kom över det. Nu sitter hon där med ett glas rött och doftar över maten.

Skål och ha en trevlig kväll.

En dag skall jag testa Peters Specialitet

KHOMA, blir knappt bättre än så.

Asså kan inte släppa det, fan va bra dom va!!!
Så jäkla mycket energi, perfekt intim liten scen & trevligt sällskap.

Öppna upp Spotify, sök på Khoma och lyssna!

Bostad; Någonstans, dax för eget,

Jobba, jobba, jobba. Men idag är det bara ett möte framför mig, sedan hem tidigt för att hämta mina tjejer på dagis.

Idag har jag återupprättat kontakten med mitt företags bostadsavd, nu är det dags att flytta.

Sist jag var och kollade, fick jag panik, klarade inte av att tänka in mig i att flytta till en kartong igen. nu känns det som att jag har accepterat att det måste bli så, iaf till en början.

Hade det inte varit för Handelsfuckingjävlabanken, så hade jag eventuellt haft ett mysigt litet hus nu, men ödet ville annorlunda, nu blir det 10 till 20 månader i en lägenhet, spara, hamstra och sedan hus.

Fan klarar det, det enda jobbiga är tjejerna, asså den här stan är ingen stad där man vill bo, den är fan farlig, dom skjuter, våldtar och slåss.

Allra helst ville jag ha en lägenhet på orten, men det finns inga, innan för några månader sedan kunde jag inte alls tänka mig det, men nu har jag ändrat mig. Bo kvar på orten då det ändå rör sig om ett tempboende, skulle vara det allra bästa. Närheten till mina tjejer & en ganska liten omställning för dom, men nu blir det inte så.

Nej nu håller jag tummarna för en lägenhet så snart som möjligt, samtidigt som jag håller X-tra hårt för ett litet mirakel, där det dimper ner 10% i handen på mig..

PLIS!!

torsdag, april 22, 2010

Appråpå alla dessa jävla möten.

Denna lilla pryl som lillagumman skriver om borde alla företag ha.
Länk: lillagummans tips

Trött

Möte, zzzzzzzzzzZzzzzZzzZz.

Så ser resten utav min dag ut!

Igårvarendagmedmassatrevligahändelser!

Ont i mina knän, men det var det värt.

Igår, mm en händelserik dag på många sätt.

- Nytt jobb?!
- Shopping.
- Vin.
- Mat.
- Musik.
- Vän.
- Mys.
- Sex.

Asså listan är lång, men så var också min dag igår.
Fett bra, fett najs & idag e man liite bakis & som sagt ont i knäna.

onsdag, april 21, 2010

Fett bra


Det som kommer bättre. shit vilken kväll. :) morgondagens komihåglista:
Norma Bates!
Just det ja.

Quiz.


Vad gör jag, var är jag?

Ibland går det inte så bra.

Mår inget bra nu, 2 minuter på löpbandet under uppvärmningen & jag höll på att falla ihop.
Trots det fortsatte jag med träningen, efter 3 ytterligare övningar tappade jag helt fokus, såg typ inget och allt blev svart.

Tryckte i mig 2 bananer och en energibar. Efter det lite bättre, men nu fortfarande lite skakig.

Nu halvligger jag i min stol, kippar efter andan & känner att sakta rinner livet tillbaka in i kroppen.

Måste få tillbaka energin så att jag orkar med kvällen.

Inte långt kvar.

Nu endast ett par timmar kvar, slita en liten stund till, sedan träning, jobbintervju, mat, vin, musik & sex.

Hoppas någon jävel rånar handelsbanken i T!

Ropen dom skallar!!
Hata hata handelsbaaaaaankeeeeeen!

Behöver jag säga något mer, fan man har varit en trogen kund, iom skilsmässan övergav även banken mig. Ingen support alls, ingen vägledning, ingenting, inte ens ett möte ville dom ställa upp med.

Vet att det bara är till att byta bank, men i det läget jag är i nu, behöver jag inte ännu ett hinder, har liksom inte tid & ork till det.

Att det inte bara kan funka!

Hata hata Handelsbaaaaankeeeeeen!

tisdag, april 20, 2010

Just nu; och lite om igår.

Ahh en massa saker idag; milen, klippning, shopping, lååååång lunch.

Det var tungt att springa, tror det beror på atarax:en som jag tryckte i mig igår, fick ett kli anfall. När det drar igång blir man fan tokig, det kliar fan ta mig över hela kroppen & slutar inte förrens man blöder. En trettio minuter efter att man käkat 2 stycken 50mg atarax så slutar kliandet, det som är jobbigt är att man somnar som en stock, iaf jag & dagen efter känner man sig bakfull.

Det finns en baksida till allt. :(

Morgonbön.

Morgonbön, fan glömmer alltid den, idag skall jag försöka komma ihåg, det intalar jag mig själv varje gång det är min tur att delta, men ändå missar jag den.

Men idag, 08:45 då skall jag gå. ;)

måndag, april 19, 2010

Träning ger resultat; på flera sätt!

Ett pass till att lägga på hyllan, känner mig stark, glad och redo att möta världen igen!! :)

Nu skall jag bara boka ett möte med min bank, vill försäkra mig om att jag kan låna pengar nu då jag är skuldfri & på jakt efter nytt hem.

Ytterligare en ny dag; på jobb, i livet, som ensam.

Tillbaka på jobbet, en ny vecka, med samma händelser som alla andra, inte mycket nytt under solen, eller hur man nu säger det.

Åja, några intressanta saker kommer ju att hända i veckan, tar dom då dom blir aktuella.

Men idag, lullar jag på i samma gamla spår, träna jobba & beredskap, japp en vecka i telefonens tecken, sova äta skita, med telefonen i högsta hugg, den kan ju ringa när som "24/7", någon kan behöva mig och min hjälp.
Känns skönt att vara behövd, att någon där ute förlitar sig till mig, tar det förgivet att jag finns, nära och till hands då det verkligen gäller.

Helgen var bra, Söndagen var iofs mindre bra, men somnade som ett barn innan klockan nio. Helt sjukt trött, det tar på krafterna att ligga på topp på samma sätt man gjorde förr, men kul, japp & värt, japp!

söndag, april 18, 2010

Fattningstappning!

Lack på mig själv, fick ett utbrott innan, helt oprovoserat, kunde riktigt se mig själv, blev både förundrad och förbannad på hur jag reagerade, hur kunde jag!
Att sedan fortsätta fastän jag insåg vad jag höll på med, vafan det e inte ok, men det gick liksom inte att stoppa, jag var mitt i och allt bara rann på.

Det har hänt mig ett par gånger nu, tvärlack för ingenting, skäller auktoriserat, skall liksom visa vem som bestämmer, jag vet ju att det inte leder någon vart, finns liksom inget i det beteendet som man vinner något på, bara tvärtom, tjejerna blir ledsna, jag blir ledsen & situationen rinner bara iväg ännu längre, utom all kontroll.

Skall sluta med det från och med nu, det skall inte få hända igen, skall inte vara svag och falla för den lätta nästa gång.

Varför det hände vet jag, bakis, ensam, vill åka iväg men kan inte. X:et skulle komma hem tidigt idag, men hon fick andra planer, messade att hon kommer till kvällen, hmm tänk om jag hade planer då!?

Tillbakablick; en helg med bra innehåll.

Dagen efter, har haft en bra helg, den har innehållit mycket skratt, mys och en hel del verklighetsflykt, med flykt så syftar jag på bra sådan, inte för att just komma bort, utan att njuta och koppla bort allt annat för ett tag.

Igår, Lördag, så var det en heldag, stack tidigt med tjejerna till staden, skulle inhandla en "minidisplay till dvi" adapter, vill kunna koppla Macken till projjen, in till giganten, handlade & lyckades motstå "shoppingdiablo" som satt på min axel och hetsade mig att köpa, antingen en PS3 eller ett Wii, som tur var kunde han inte bestämma sig, passade då på att glida ur den sinnesstämningen & kom därifrån med endast adaptern & 190 spänn fattigare.

Efter det blev det en MC attack, happy meals med drakar och smaskande med cheeseburgers & pommes, men det tog inte lång tid innan maten var allt annat än i fokus, konstigt med mina små, dom vill gärna ha en burgare, men äter den aldrig, typ en tugga, sedan inget mer. Ja ja, dom svälter ju inte.

När vi fått i oss så mycket mat vi ville, så blev det ett stopp till innan vi åkte hemåt, Skopunkten, den lilla tjejen hade inga jympapjuck. Inne i affären blev deras ögon stora som fat, det är något dom har fått efter X:et, kärleken till skor och kläder, kan inte sluta att fascineras av hur tidigt det börjas med sådant, hur tidigt det blir viktigt vad dom har på sig, hur det skall kombineras osv, för man kan ju inte bara ta på dom vilka kläder som helst, iaf inte mina tjejer. Iaf, i skornas himmelrike så valde dom ut varsina par skor, betalade och sedan "Manboy" på repeat i stereon hela vägen hem, försöka stänga av det, hmm nja det går inte. Den stora är kär säger hon, 4 år och kär i Erik som sjunger Manboy. :( Vart e världen på väg..

Hann inte mer än hem, matade tjejerna med lunch innan det var dags att ge sig av igen, polarna kom hem till mig och tjejerna & vi satte av mot huset som jag hade kikat in.
Som jag nämnt innan, så kändes huset mycket bra, en skön känsla spred sig i kroppen, kanske kan vara något. Trähus på 104m2 från 1905, tillbyggt ytterligare under 90 talet, skött och vårdat, men med visst behov a renovering, inte överhängande dock, det går bra att flytta in och bo utan att röra ett endaste snickarfinger. Trädgården på ca 4000m2 var lummig med fruktträd och annan växtlighet. Från nedre delen utav tomten så ser man havet, bara 400m att traska till närmsta brygga.. ;)

Efter huskollen, in til byn och fika.

När vi kom hem var det dags att fixa till middagen, asså ibland förundras jag fan själv över hur god mat jag kan laga. Det blev supergott, helgrillad vildsvinskarre som hade legat i marinad över natten, till det blev det en potatisgratäng, sås & en härlig & fräsch sallad, gott rött vin och bröd.

Massa, sprit, spliff och skratt senare, var klockan plötsligt morgon & jag föll med huvudet före ner i sängen.

Blev efter några timmar väckt av min minsta som absolut inte skulle sova mer & kolla på "lilla spöket Laban", det var bara att ta sig upp och underhålla, känner mig lite seg nu, men det till trots så mår jag mycket fint & ser tillbaka på helgen med gott mod och värme.

Just nu fantiserar/drömmer jag över hur jag skall bygga om, inreda och fixa till mitt nya hus.

Casa!?

Nu skall jag dig igen, var och kollade in ett hus igår, det kändes bra, kan tänka mig bo där. Bar en sådan sak att det bara är 400m till havet talar ju för stället. Skall dit nu igen, vill känna av om det fortfarande känns bra, om så är fallet då ger jag mig in i budleken.

Håller tummarna att känslan från igår är kvar.