onsdag, juni 02, 2010

Snörvel!

Idag är det tungt, snorig,halsont och allmänt hängig.

tisdag, juni 01, 2010

;)

Till dig svept i svart.

Det blir bra igen. :) /Kram

Med svettig panna och rinnande näsa.

Håller på att bli sjuk, ont i halsen och känner hur snoret är på väg att rinna ur näsan.

Ett annat säkert tecken är då det kliar i mina öron & det är precis vad det gör nu.

Fan har inte tid, det är ju för tråkigt att vara sjuk!
- Ingen träning.
- Ensam hemma.
- Inget att göra.
- Snorig.
- Ont.
- Tycka synd om.
- Mm

Ähh bara skit med att vara dålig. :(

måndag, maj 31, 2010

Re:Lax

En välförtjänt bira efter två pass & jobb. Nu börjar ensamveckan.

Sjukt sugen; men på vad,

Just nu är jag inne i en "jagvilltattueramig" fas.

Har ett par ideer om vad jag skall göra, men inte riktigt bestämt mig.

Man kanske skulle ta och lägga upp en poll. ;)

Röda ögon & ledsen själ; Saknar er redan!

Idag var det nära, kände det redan igår innan jag somnade, nu är det 4,5 dagar kvar tills jag får träffa dom igen. Min vecka är över, en sjukt rolig och mysig sådan skall tilläggas.

På vägen till dagis imorse rann en massa tankar över mig, tankar om jul, födelsedagar och andra högtider, hur annorlunda och konstigt det kommer att vara. Bara att jag inte kan träffa tjejerna på ett par dagar gör att jag nästan knäcks, hur kommer det att bli sen?

Nu är jag återigen ensam, en vecka utav tystnad och föräldraskap, det kommer att ta tid att lära sig, jag saknar dom redan.

Imorse fällde jag en tår, det var första på många veckor & antagligen inte heller den sista.

söndag, maj 30, 2010

En bra dag och eftermiddag; nu kväll och fortfarande är känslan på topp.

Morgonen var ju skit, en härlig blandning av ångest och ilska. Men telefonen ringde och räddade resten av dagen, Skansen.

Det funkar ju, e ju kul både för mig och tjejerna, in i bilen och kursen satt mot Söder, parkera ner till färjan; skit oxå fick bara med en tjock tröja till en av tjejerna. Aja, e ju i stan hur svårt kan det vara att hitta en att köpa. Asså "Ringen" jobbigt blev det, för er som känner till sthlm så e det ju en bit att gå ifrån slussen ner till ringen, åja kanske inte så lång om man e själv, men med 2 stycken små, ja hmm då är det en bit. Men det gick, vi kom fram och det blev en tröja och 2 diadem, det sistnämnda muta.

Asså att det inte finns barnkläder att tillgå i närheten utav slussen e ju fan otroligt!

Då vi kom ut ifrån Ringen tänkte jag att det var en bra ide med taxi tillbaka, men hmm fanns fan inga taxibilar i hela stan, fram med telefonen, starta appen "taxi i närheten", vipps var det problemet löst. Att åka taxi visade sig vara en grymt bra attraktion, tjejerna tyckte att det var mycket intressant och underhållande. 90 spänn senare var vi vid färjan som tog oss över till DIF nästet, där blev det godis, glass, korv och en massa annat gött. Djuren, hmm finns dom där, tycker mest att det är en massa tomma burar då jag är där, börjar tro att dom luras.

Ja just det glömde en sak, mitt X var oxå på Skansen, men inte med mig och tjejerna utan där med kusinerna, hon ringde eftersom att hon fick reda på att jag var där, ville träffas. Tyckte inte att det var en bra ide eftersom att det var jag som var där med dom, det skulle bara bli kass stämning, hon insåg det med, men jag hörde på hennes röst att det tog hårt. Men vafan, hon får dom ju imorgon, då kommer jag att vara utan. Det är ju så det är, detta är ju valet hon gjort.

Situationen skulle bara bli konstig, nu vart den jävligt mysig istället. Tack till er mina vänner som bjöd med mig och tjejerna, det blev en toppendag. ;)

Nu är det tvätt och läggning som gäller.

En annan sak som tynger mig, kan inte någon ta och radera ut låten "Manboy" från jordens yta, den skall snurra hela tiden om mina tjejer får bestämma, man blir ju fan knäpp.

Arrghh; Idioten tränger återigen in i mitt medvetande!

Soundtrack: Arrghh
Bläddrar i den gigantiska soptifykatalogen, letar efter nytt, gammalt & uppiggande, det går väl sådär, inspirationen att göra något är bortflugen. Idag är ingen bra dag, ehh "correction" morgonen e ingen bra en.

Vaknade med ett hat imorse, hade idiotens röst inne i huvudet; - "Det är något mellan ditt X och mig, du har inget med det att göra".
Blev lätt mordisk och ville inget hellre än att skada, precis så som jag blev skadad, kränkt och berövad.
Lite av den känslan hänger fortfarande kvar, är fortfarande färgad av mitt hat, försöker att skaka av mig skiten, det går väl sådär om jag skall vara ärlig.

Om jag skulle träffa honom idag, vet jag inte vad som skulle hända, eller jo om jag träffade honom just nu, skulle det väl inte gå så bra, övriga stunder har jag faktiskt lyckats glömma och tränga bort, men vissa stunder som denna, ekar fortfarande hans ord till mig;

- "Det är något mellan ditt X och mig, du har inget med det att göra".

Igår var det fest & jag kunde inte komma, lite synd om mig e det allt..