söndag, juni 27, 2010

April.

En något tom känla sveper över mig, är nere i mitt gamla hus, kollar runt och ser hur trädgården växer, buskarna som jag planterat blivit större och gräset som jag lagt/sått är tätt och grönt, mina träd och blommor ger liv och färg.

Att vara här är jobbigt, väcker minnen, strör lite salt i såren, men konstigt nog känner jag samtigt ett lugn. X:et är på semester, jag är här själv med mina tjejer, kan nog vara det som gör att jag trots allt kan njuta, solen skiner och vinden är som bortblåst, MAO en perfekt dag för att förddriva tiden på stranden.

Skall samla ihop oss, packa väskan och ge oss av till sjön, havet är fortfarande liiiite för kallt för min smak.

Midsommar då:
Ingen sprit för min del, men väl partaj för det, kom inte in i sängs förrens klockan 08:30, man kan ju säga att det pajade min lördag, mestadels av dagen fördrevs i sängen, gick upp runt fyra och var tillbaka i sängen igen klockan sju.

Idag, utvilad och redo. ;)

Trots min tomhet, så mår jag faktiskt bra, det enda som tynger mig lite är sorgen över att resultatet av våra 8:a år kom till detta.

Det är liksom lite som april, sol och regn på samma gång.

2 kommentarer:

  1. Men va fint du fått! Och du ... lite solsken är iaf en början. Tids nog kommer solsken på heltid men till dess behöver du lite regn för att växa ordentligt.
    Kram på dig

    SvaraRadera
  2. Tack, fick inspiration av en annan blogg, dax att städa och förändra lite..

    /B

    SvaraRadera