måndag, juni 21, 2010

Inga tårar idag, men en väldigt stor klump inom.

Nu är jag inte på ett bra ställe, klumpar sig i magen igen, dock inte lika starkt som innan men ändå, lik förbannat är sorgen och ångesten på väg in i mig igen. :(

Min dotter fyller 5 idag, igår hade vi kalas för henne, tillbaka på brottsplatsen "Huset", 20 ungar och ett väldans liv. Riktigt kul och mysigt, speciellt eftersom att jag inte sett mina tjejer på över en vecka.

På kvällen pratade jag och X:et, vår relation fungerar ganska så bra, men det gör fortfarande väldigt ont i mig, då jag ser henne påminns jag om hur mitt liv såg ut för bara några månader sedan, "Hmm, det har snabbat på sig, 6 månader + har förflutit!", jag saknar verkligen henne och det vi hade!

Stannade över natten, min lilla femåring skulle ju ha frukost och paket på sängen, det vill man ju inte missa.

MAO fick jag även en supermysig morgon, kramar pussar, paket & frukost; fan för en stund kändes allt som vanligt igen, vadå separation, har den verkligen hänt?!

Pang, tillbaka in i verkligheten, det är avslutningen på min helg som ställt till det för mig igen, det är den, så mysig och härlig, men samtidigt sååååå jäääävla smärtsam.

Inga tårar idag, men en väldigt stor klump inom.

3 kommentarer:

  1. Men alltså... hur pallar du att göra det där?

    Jag skulle nog.

    Typ.

    DÖ.

    SvaraRadera
  2. Jag är tvungen, jag vill ju inte missa min dotters 5års dag.
    Men håller med, det är fett jobbigt & visst döden känns inte långt borta eller främmande..

    SvaraRadera