fredag, februari 12, 2010

En sak som jag glömde berätta angående igår.



Stack som sagt iväg igår för att få lite egenterapi i bassängen och göra mina 40 längder i lugn och ro. Fan efter 3-4 längder så dök min samtalscoach upp, på min vänstra sida. Fan hade ingen aning om att hon bodde på samma ställe som jag. Skumt, kändes inte så bra, öppnar ju upp mig själv helt och hållet för henne, så dyker hon upp bara sådär.

Som att det inte räckte så dök även, grisen upp. Grisen är den som bär det mesta av ansvaret till min känslomässiga kollaps. Grisen hoppade i på min andra sida.

Fyyyy fan, höll på att gå åt, för i helvete jag var ju där av en anledning, att komma bort och slippa ha ont och tänka på skiten, då dyker dessa 2 personer upp, båda vilka är starkt knyta till min tillfälliga livs dekadens.

Jag i mitten och dom två på var sin sida. :(

Ja ja, det var bara att bita ihop och stirra in i kaklet och simma på, satte nog rekord. Sedan ville jag slacka lite i varmbadet, men då hade dom andra redan förflyttat sig dit.

Hmm ingen bra ide att ha mig där sittandes mittemellan coachen och grisen.

Ibland försätts man i dom mest konstiga situationer.

1 kommentar:

  1. Usch förlåt att jag skrattar, det känns helt opassande men befriande. Livet är så förbannat underbart trots sitt elände.

    SvaraRadera